Victoria, Vancouver – tengerentúl 2. rész

Igen még itt vagyunk Kanadában, Vancouverben.
Úgy istenigazából most kezd beindulni minden, eddig csak aklimatizálódtunk, bár két fellépés már mögöttünk van. Csütörtökön egy magyar idősekotthonban itt Vancouverben, szombaton pedig Victoriában a magyarházban. Ma délután itt Vancouverben lépünk fel, elővételben minden jegy elkelt.
Most, hogy így össze vagyunk zárva, sokat beszélgetünk családról, minden napokról és persze hármunkról, a Három Királyokról. Még mindig elcsodálkozunk azon a rajongáson, szereteten, amit kapunk a felvidéki, a magyarországi, és ami a legmeglepőbb, a tengerentúli közönségünktől. Hihetetlen, és felfoghatatlan.
Ha már itt tartunk, ez alatt a pár nap egyfolytában elvoltunk, mint a befőtt. Főzőcskéztünk, barkóbáztunk, amit a facebookon meg is osztottunk a közönségünkkel. Nagyokat nevettünk magunkon meg a hozzászólásokon is. Jó ez a facebook, többezer kilóméterről is élő kapcsolatot tudunk létrehozzni az otthoniakkal. A lényeg, hogy összezárva vagyunk a nap 24 órájában és még mindig tudunk újat mondani a másiknak, mindig tudunk valami ökörséget kitalálni, amin szakadunk a röhögéstől és ez így van jól.

Tehát ma este Vancouver, aztán irány az Egyesült Államok. Kalandos utunk lesz azt már most látjuk, amiről természetesen rendszeresen beszámolok majd nektek.

UI: Az utolsó képen a reggelim, amit a Jimmytől kaptam: sült tonhal, zöldséggel.