Stúdióban a Rómeó Vérzik

Napjainkban a TV-t bekapcsolva, minden csatorna a korona vírusos híreket, ömlesztve ontja ránk. Ebben a felfordult világban, mi mégis a kis világunkat próbáljuk rózsaszínre festeni és minden idők legjobb RV lemezét elkészíteni, otthoni, vagyis felvidéki környezetben a galántai GILA STUDIÓban. Sanchó már elvégezte a dolgát, vagyis a dobok már fel vannak véve, jelenleg a gitárokon a főszerep.
Én, a mai naptól veszek részt a stúdió munkában, amikor már kezdenek a próbatermi dalok kirajzolódni a stúdióban. Utálom a dalokat részecskékre bontani, ennek nagy mestere Ricsi, ezért Ő az elejétől felügyeli a felvételeket. Ezt nevezik azt hiszem produceri munkának. Tudom a kis apró részletekből lesz a komplett, kész remekmű, valahogy ezek a dolgok engem soha nem fogtak meg. Én mindig is azt vallottam, hogyha egyszál gitárral el lehet játszani egy dalt és akkor is kurva jól hangzik, akkor az egy jó dal. Ha egy szál gitárral a dal nem állja meg a helyét akkor az kuka.

Szóval mielőtt megköveznének zeneszerzők a leegyszerűsített „dalelméletem” végett, a lényeg, hogy stúdióban vagyunk és azt hiszem minden nap fogok egy két érdekes dologgal jelentkezni.

Szóval maradj otthon, mi meg a stúdióban!