„Már ideje volt!”

Már ideje volt és ideje lenne! Valahogy ezt érzem most. Ideje volt már jelentkeznem, életjelet adni magamról. Sok minden történt az utolsó bejegyzésem óta. Többek között: Elkészült az első igazi saját szólólemezem anyaga, amely

A vadkelet hőse címet kapta.

Egy ízig vérig country lemezt készítettünk a barátaimmal olyan Koppányos ízvilággal, füstös hanggal, na meg egy kis népies motívumokkal megspékelve.
Június vége felé kezdődnek a stúdió munkálatok a GILA Stúdióban, ahol a legutolsó Rómeó Vérzik lemez is készült. Nagyon megszerettem ennek a stúdiónak a hangulatát és Gila munkafolyamatait ezért döntöttem ő mellette. A lemez a magyarországi GRUND RECORDS gondozásában jelenik meg még ez év októberében. Természetesen lesz előrendelés meg miegymás, de ne rohanjunk előre ilyen nagy léptekkel. Nagyon fel vagyok csigázva, hiszen olyan zenészekkel dolgozom majd együtt, akikkel még eddig nem dolgoztam, természetesen Őket szépen sorjában mutatom majd be nektek.
Ami nagy öröm számomra ennél a lemeznél, hogy több dalnak a szövegét bátyám, vagyis Kova írta nekem, akivel az első RV albumokon dolgoztam sokat együtt. Hosszú ideje nem írtunk közösen szövegeket, de most ismét összefújta a szemetet a szél:)

Ideje lenne!

Igen ideje lenne végre színpadon állni. Sok volt ez már, sok víz is lefolyott a Dunán, eleget vártunk, eleget pihentünk.
De mát látni az alagút végén a fényt, június 24-én ha minden igaz BUDAPESTEN lesz a Rómeó Vérzik, méghozzá a Barba Negra Trackben.
Van egy két fesztivál felkérés is és a Három Királyokkal is meg megmutatjuk magunkat a nagyérdeműnek.

De egyértelműen IDEJE LENNE HA MÁR TALÁLKOZNÁNK, NEM?