Készül az első Koppány videoklip

A múlt héten leforgattuk a Vadkelet hőse lemezhez az első videoklippet, amely még a lemez megjelenése előtt megjelenik, mintegy felvezetve az első szóló lemezemet. A lemez egyik legpopulárisabb vonalát képviselő dalára, az Édes életre készül a klip.
A szombati forgatás pedig nagyon családiasra majd elég bulisra sikeredett, úgy mondanám adtuk magunkat. Nagyon kiváncsi vagyok a klip és persze majd a lemez fogadtatására. Nagyon köszönöm mindenkinek aki szerepet vállalt benne vagy bármilyen formában segítette a forgatást.

A következőket a kiadóm, a GRUNDRECORDS írta a lemezemről:

Kovács Koppányt az elmúlt negyedszázadban mindenki elsősorban a Rómeó Vérzik zenekar frontembereként ismerte, bármennyi produkcióban is működött közre. Pár éve úgy döntött, ideje valami mást is csinálni. Amikor rátalált a country zenére és életmódra, már akkor megfordult a fejében a gondolat, hogy kellene egy ilyen lemezt írni, ilyen zenét énekelni, így mondhatjuk: egy álom beteljesülése ez a korong. A szövegek, a címhez hűen egy vadkeleti cowboy életéről szólnak, nincsen hamis amerika-utánérzés, csak a hétköznapok. Lovak, szerelem, szabadság és ami csak kell!

Az album érdekes egyvelege az oldschool és a modern country/countryrock zenének, amely minden Kid Rock, Jason Aldean, Johnny Cash, Alan Jackson rajongónak üde színfolt lesz a gyűjteményében!

Dallista:
1. A kezdet
2. Csak legyen egy ló
3. Édes élet
4. Útra készen
5. Táncolj a hóban
6. Vad Titán
7. Egy álom volt
8. Elmúltak az évek
9. Ennyi kell
10. Kapitány
11. A Vadkelet hőse

Szóval ha még nem rendelted meg a lemezemet, itt az alkalom.
Katt ide 🙂