Előrendelhető a Vadkelet hőse

A mai naptól előrendelhető a Vadkelet hőse lemezem, amely október 8-án jelenik meg. Minden előrendelő természetesen dedikált példányt kap, melyet a megjelenés napján kézbesít a futárszolgálat.

Amennyiben más országból szeretnéd előrendelni a lemezt, mint Magyarország vagy Szlovákia kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a koppany@koppany email címen és oldjuk a rendelésedet.

Kovács Koppányt az elmúlt negyedszázadban mindenki elsősorban a Rómeó Vérzik zenekar frontembereként ismerte, bármennyi produkcióban is működött közre. Pár éve úgy döntött, ideje valami mást is csinálni. Amikor rátalált a country zenére és életmódra, már akkor megfordult a fejében a gondolat, hogy kellene egy ilyen lemezt írni, ilyen zenét énekelni, így mondhatjuk: egy álom beteljesülése ez a korong. A szövegek, a címhez hűen egy vadkeleti cowboy életéről szólnak, nincsen hamis amerika-utánérzés, csak a hétköznapok. Lovak, szerelem, szabadság és ami csak kell!

Az album érdekes egyvelege az oldschool és a modern country/countryrock zenének, amely minden Kid Rock, Jason Aldean, Johnny Cash, Alan Jackson rajongónak üde színfolt lesz a gyűjteményében!

Dallista:

 1. A kezdet
 2. Csak legyen egy ló
 3. Édes élet
 4. Útra készen
 5. Táncolj a hóban
 6. Vad Titán
 7. Egy álom volt
 8. Elmúltak az évek
 9. Ennyi kell
 10. Kapitány
 11. A Vadkelet hőse